Talabér Alexandra
Talabér Alexandra

Talabér Alexandra - praxis menedzser

A rendelő működését stabil kézben tartó menedzser, aki valóban szívén viseli minden páciens és munkatárs mosolyát.

Fiatalos lendülettel, előrelátó, stratégiákban, rendszerben gondolkodó, határozott attitűddel kezeli a feladatokat, a felmerülő problémákat és a lényeget látó, színes tapasztalat, -tudás, -és kreatív ötlettárából meríti a megoldásokat. Egészségmenedzsment, egészségturizmus területen szerzett szakértelme talaján, időt, energiát befektetve, döntéseit komoly megfontolás, utánajárás felelősségvállalás mellett hozza meg, hisz számára a páciensek biztonsága, a rendelő zavartalan működése és a munkatársak jólléte elsődleges cél. Határozottsága mellett kiteljesedik empatikus attitűdje, humánuma, korrekt hozzáállása, ahol a kölcsönös segítségnyújtás és saját példamutatása vezetői státuszának alappillére.

Vallja, hogy csak jól összefogott rendszeren belül, csapatban gondolkodó, a csapat érdekeit néző, de az egyén személyiségjegyeit, komfortérzetét szem előtt tartó légkörben kovácsolódik össze olyan dolgozói team, amely tükröződik pácienseink elégedettségében.

Világos kommunikációja biztos alapokat teremt a jól működő és fejlődő rendszer fenntartására, ahol jó munkatársnak lenni, ahol jó páciensnek lenni.